Music and Lyrics este un film din 2007, regizat de Marc Lawrence.

Alex Fetcher (Hugh Grant – pe care sunt sigura ca l-ati mai vazut in tone de filme) interpreteaza rolul unui star de muzica pop din anii ’80 care in prezent este indragit doar de populatia feminina 40+. In incercarea sa de a redeveni ceea ce a fost isi ia angajamentul sa compuna o melodie pentru diva pop a momentului Cora, al carei stil muzical este total diferit de al sau. Problema insa, nu este aceasta ci faptul ca Alex nu a scris niciodata versuri pentru o melodie iar acum trebuie sa scoata un hit in doar cateva zile. In acest moment al povestii isi face aparitie Sophie Fisher (Drew Barymore – din nou ultracunoscuta) care va descoperi ca ea chiar se pricepe sa compuna versuri.

Pe masura ce relatia lor se dezvolta in fata pianului (si sub el), Alex si Sophie vor trebui sa isi infrunte temerile daca vor sa gaseasca dragostea si succesul pe care amandoi il merita.

Soundtrackul, daca intr-adevar este adevarat ce am gasit eu, este minunat. Minunatia aceasta o constituie faptul ca melodiile sunt interpretate de actori si chiar se pricep la asta. Iar miscarile lui Hugh Grant sunt mortale. Adica serios… m-au facut sa rad enorm.

Advertisements