De la regizorul Gurinder Chadha (Bend it Like Backham), avem aici una bucata film cu adolescenti mai nehormonosi, englezi si o protagonista de 14 ani care incearca sa se maturizeze.

Georgia Nicolson are 14 ani si impreuna cu cele 3 prietene, incearca sa-si gaseasca iubitul perfect, fac teste siropoase din reviste de fete si incearca sa-si dezvolte o viata sociala cat mai…sociala.¬† Are 2 parinti care inca se saruta , ceea ce o enerveaza la culme, tatal ei e ultraprotector, are o sora care se crede pe jumatate pisica si un motan, Angus care se nimereste la mijloc in acest joc adolescentin.

Apoi apar cei 2. Frumosi, atletici, sanatosi si unul dinte ei cantaret. Georgia si prietena ei Jas se amorezeaza instantaneu. Jas pune mana pe Tom, fratele lui Robbie, ce este tinta inimioarelor Georgiei. Si de aici incep o serie de peripetii nebunesti, cu accent englezesc, umor la fel de britanic si formatii de baieti cu par in ochi.

Filmul e dragut, la final iti dai seama ca rabdarea te trece marea. E bun sa-l vezi in weekend sau in mijlocul saptamanii, cand te plictisesti si vrei sa razi. Coloana sonora e frumoasa, actori mai necunoscuti.

A da! E mai mult pentru fete.

Si o replica draguta :

Robbie: I wrote a song about you.
Georgia Nicolson: Really?
Robbie: Yeah. It’s called “Bitch in Uniform”.

Advertisements