Sa spunem ca m-am obisnuit cu ceilalti actori si din aceasta cauza cei din aceasta Emma nu m-au impresionat cu infatisarea lor. Cu toate acestea, interpretarea lor nu a fost rea, mai putin a lui Gwyneth Paltrow care a interpretat-o pe Emma. A fost o uriasa diferenta intre performantele celor doua marturisesc ca Kate Beckinsale m-a incantat mai mult.

Daca in celalalt articol nu am intrat in poveste, o voi face acum.

Dupa cum spuneam, Emma are hobbyul de a-i cupla pe ceilalti. Dupa ce o convinge pe Harriet Smith (Toni Collette) sa il refuze pe Robert Martin, incearca sa o aduca pe aceasta in gratiile lui Mr. Elton, insa esuaeaza, Elton fiind indragostit de Emma. Dupa cateva zile, in oras soseste Jane Fairfax si Frank Churchill. Emma se imprieteneste repede cu Frank si incep sa faca glume pe seama lui Jane si a trecutului acesteia. Emma crede ca e indragostita de Frank. Neuitand de prietena ei, Harriet Smith, Emma incearca sa o cupleze acum cu Mr. Knightly. Aproape de sfarsit, Emma afla ca Frank si Jane sunt logoditi in secret. Ce se va intampla acum?

Nu e o mare diferenta intre cele doua filme, doar Emme-le. Costumele au fost bune, iar muzica mai frumoasa ca in celalalt.

Nota mea: 6,88

Advertisements