Filmul “Amintiri din Epoca de Aur” are doua parti: aceasta, “Dragoste in timpul liber”, fiind a doua parte si prima, “Tovarasi, frumoasa e viata”, despre care am scris aici si o puteti citi daca dati cliiiiick.

Daca in prima parte ne-au fost istorisite patru legende de pe vreama comunismului, numita si “Epoca de Aur”, in partea aceasta avem doar doua legende. Sincera sa fiu, prima parte a fost de 3 ori mai buna, mai ales din cauza umorului de care a dat parte, pe cand in a doua..mhm, poate ca dragostea si rasul nu merg mana de mana (bullshit!).

In prima legenda este vorba despre Crina (parca asa o chema), care devine interesata de Bughi, un tanar chipes, care face bani vanzand borcane si sticle pe care nu le obtine chiar in moduri curate. Crina, dupa ce vede Bonnie si Clyde, crede ca ea si Bughi ar putea fi la fel si incepe sa ia parte la mica afacere nevinovata, dar totusi necurata, de a “scapa” oamenii de sticle si borcane pentru a “face teste” de poluare a aerului. Prost sa fi sa crezi asta, indragostit sa fi sa distrugi afacerea, pile sa ai si sa strice frumoasa imagine a unei romantice ce spera la o poveste ca cea a lui Bonnie si Clyde.

A doua legenda, este despre un nenea, sofer la Avicola, caruia i se pune pata pe patroana unei pensiuni, cu toate ca are o sotie care mai tot timpul filmului m-a facut sa cred ca isi doreste sa faca sex, iar el nu-i satisface nevoile. Cate esti dispus sa faci pentru femeia iubita/dorita/whatever? Atat de multe incat ajungi la puscarie. Si cine crezi ca vine la tine acum: sotioara ori metreasa?

Filmul a fost mai slab ca primul (am mai spus), in mare parte din cauza lipsei umorului si apoi din cauza cliseelor si plictiselii and so on. Pe scurt: nu-l recomand si basta.

Nota mea: 6, 25

Advertisements