Am ales acest poster pt ca imi plac hainele tipei si nu pare la del de photoshopat ca celalalt.

Andy(Kate Hudson) isi doreste sa scrie articole despre politica, economie, saracie, dar din nefericire este fata “How to” de la o revista pentru femei unde nu poti scrie decat despre pantofi, metode de slabit, iubire si/sau sex. Incercand sa salveze de la a fi publicata viata personala a prietenei ei, Andy va fi nevoita sa scrie un articol “How to lose a guy in 10 days” spunand ca a fost inspirata de experientele prieteni sale. Si acum intra in scena el, Ben(Matthew McConaughey), care lucreaza in marketing publicitar si spera sa evolueze de la reclame sportive la reclame pentru bijuterii. Dar, Ben nu poate obtine postul decat daca face o tanara sa se indragosteasca de el in 10 zile. Rivala lui, stiind povestea pe care Andy o are de scris, i-o sugereaza chiar pe ea, fara ca acesta sa aiba habar de articolul lui Andy.

Andy, e un personaj nevoit sa inceapa de jos pentru a ajunge sus, iar josul ei este o revista pentru femei, chiar daca cea mai buna. “Free pass”-ul ei catre libertatea de a-si allege subiectele o semnifica articolul “How to lose a guy in 10 days”. Daca reuseste sa-I faca pe plac sefei, va putea sa scrie despre orice isi doreste. E amuzanta, atragatoare si fana inraita a sporturilor, si doreste sa-si exprima parerile cu privire la lucruri mai importante ca ce pantofi sa porti intr-o zi ploioasa.

Ben, intotdeauna obtine tot ce isi doreste. Asa ca, atunci cand afla ca postul pe care si-l doreste i-a fost luat face orice ii sta in putere pentru a atrage atentia asupra lui. Si reuseste de minune. Iar daca isi onoreaza pariul chiar va obtine ce vrea. Asta pana cand obiectul dorintei I se schimba. Ben e deasemenea un fan al baschetului, increzator si apropiat de familia lui.

Kate Hudson face o treaba minunata, iar  Matthew McConaughey imi aminteste de un tip din filemle anilor 50-60, ceea ce este foarte bine. Reusesc sa intre in personaje si sa amuze copios.

Replicile sunt previzibile, dar actiunea foarte amuzanta.  Scenariul este simplu, dar povestea atrage mai ales prin compatibilitatea celor doua personaje.

Enjoyment: Chiar mi-a placut foarte mult, lucru ciudat, fiind o comedie romantic (nu prea sunt fana lor).

Advertisements