Nici nu stiu de unde sa incep, filmul asta este atat de tipic incat ma intreb cat o sa se mai faca filme cu tema asta, sau cat timp o sa aiba succes, toate sunt la fel. Este facut dupa un sablonul foarte bine cunoscut:“un om  condus de furie vrea sa razbune moartea fratelui sau, si din acest motiv omoara o jumate de oras cu un simplu pistol in timp ce politia nu face decat sa ii tina evidenta mortilor”, visul oricarui pusti la pubertate fan al jocurilor pe calculator, un vis care se transforma intr-o utopie. Si mai trist mi se pare insa nevoia asta de violenta bruta, nu conteaza cum si de ce numai sa vezi sangele care sare din teasta unui om cat mai spectaculos. Si parca nu era indeajuns de exagerata povestea, protagonistul este impuscat de doua ori in ceafa si scapa pentru ca…link…(afirmatia asta scoasa din context are mult mai mult sens)

Ce nu mi-a placut:

  • Replicile “dure” par a fi scoase din benzile desenate:fgdfgdfg
  • Personajul principal nu numai ca invie de doua ori dupa ce a fost impuscat in ceafa pentru ca avea o bucata de fier in cap, dupa ce este impuscat in gat el are in locul ranii un fel de leucoplast putin mai mare decat cel pe care il pui pe o zgarietura.
  • Nu are nici cea mai mica doza de realism.
  • Se folosesc mai mult muschii decat creierul.
  • Nu este original

Singurul lucru care mi-a placut au fost doua dintre soundtrackuri The Heavy – Short Change Hero si Kenny Rogers – Just Dropped In

Daca vreti un film de actiune bun, nu va uitati la Faster, mai bine v-ati uita la Léon

Advertisements