Am decis sa scriu despre filmul asta ca tot vorbeam despre calatoria in film la BC si nimeni nu stia care-i faza.

FAQ about time travel este unul dintre filmele mele preferate deoarece combina 2 genuri care imi plac: comedia si SF-ul si asta il fac un film genial pentru mine. Dupa cum sugereaza si titlul, in film este vorba despre calatoria in timp, iar un lucru interesant la acest film, care ii ofera un mare +, este ca respecta regulile de baza ale calatoriei in timp si paradoxurile (cei carora va place SF-ul stiti despre ce e vorba, daca nu gasiti imediat google :D). Filmul prezinta povestea a 3 prieteni, fiecare cu cate un hobby: unul scria scenarii de filme, altul era genul macho man, iar al 3 lea (the nerd one) era pasionat de SF, in special calatoria in timp. Stateau intr-un pub, d-ala smecher englezesc si serveau niste bere bruna, mai batjocorindu-se unul pe altul. La un moment dat unul se duce la toaleta si cand se intoarce ii gaseste pe toti din pub morti si ramane socat. Se intoarce la toaleta si ajunge inapoi in timpul lui si le povesteste si celorlalti. Ii ia si pe ei la toaleta sa le dovedeasca ca nu minte, insa cand ies de la toaleta toata lumea era vie. Dar surpriza, s-au intors in timp chiar inainte sa plece ei la toaleta si incearca sa se ascunda de ei insisi sa nu creeze un paradox temporal. Intre timp ei se intalnesc cu Cassie, o tipa din viitor care le spune ca a aparut o “gaura” in timpul lor si ea a venit sa o repare. Ea cica o repara si le spune ca se pot intoarce linistiti inapoi, insa gaura nu e reparata si incep sa calatoreasca intr-una prin timp, locatia fiind aceeasi. Afla ca ei in viitor o sa fie faimosi si nu stiu ce, si o sa apara una care incearca sa-i omoare, iar la finalul filmului se intampla un paradox care te lasa destul de confuz. Nu va zic care, cum pentru ca stric farmecul filmului. 😛

Despre distributie nu am ce spune deoarece nu cunosc niciun actor, decat pe Anna Faris care a jucat si in seria Scary Movie.

E un film foarte dragut si vi-l recomand. Pe langa faptul ca e foarte amuzant te mai lasa si pe ganduri cu calatoria asta in timp si te face sa cercetezi mai mult despre ea (cel putin la mine asa a fost).

So funny, you’ll want to go back in time and see it again.

Advertisements