In sfarsit un film bun, nu am mai vazut demult un film care sa imi placa, am crezut ca este ceva neinregula cu mine. Dar pana la urma iata si acel film caruia nu pot sa ii gasesc foarte multe parti negative. Cred ca si daca ai vrea sa le gasesti nu poti fi atent la ele din moment ce filmul te tine in suspans pana in ultima secunda. Este dificil sa faci pe cineva sa vada acest film pentru ca orice ai spune in plus poate spulbera misterul intr-o secunda, odata cu el si interesul. Cred ca este foarte greu sa faci un film gen mister, sunt atat de multe detalii de care trebuie sa ai grija pentru a nu da de gol un lucru care si asa este tratat cu atentie maxima de public, nu trebuie sa faci nici un pas gresit in scenariu si totusi la final totul sa se lege. Un film reusit cu o regie geniala.

Doctorul Martin Harris (Liam Neeson) pleacă alături de soţia sa (January Jones) în Berlin pentru a participa la o conferinţă de specialitate. În urma unui accident cumplit de maşină, Martin se trezeste pe un pat de spital, confuz şi fără să aibă idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constată stupefiat că nimeni nu îl recunoaşte şi este privit ca un străin chiar şi de către soţia lui.

Toti actorii joaca impecabil. Dupa parerea mea, rolul secundar jucat de Diane Kruger este foarte bun si el. Pe ea o cunoastem si din Inglourious Basterds sau Mr.Nobody

Advertisements