Ce pot sa spun, genial. Nu ma asteptam sa fie chiar atat de bun dupa ce am privit trailerul dar distributia m-a convins. Pe langa Jim Carrey joaca foarte multi actori de comedie renumiti. Avand o scenografie geniala filmul transmite toate emotiile pe care un om poate sa le aiba. Deci, cu siguranta este unul dintre cele mai bune filme vazute de mine. Nu am mai fost demult asa entuziasmat de un film, nu stiu de ce mereu filmele bune raman putin in umbra doar pentru ca nu se aliniaza normelor. Tocmai deaia sunt bune, pentru ca te uiti si zici… woow nu am mai vazut asa ceva pana acum, ce combinatie ciudata.

Daca nu a-ti fi vazut celelalte filme ale lui Jim Carrey a-ti fi descopreit cel mai complet actor modern numai din acest film. Nemaipunand la socoteala filme precum Number 23 sau Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Multi zic ca comicul lui este deja plictisitor, toata lumea il stie din comediile lui in care se “prosteste” ca sa faca lumea sa rada, putina lume il stie din drame sau animatii, si mai putini insa in filme precum asta. Filmul merita sa il vezi special pentru Jim Carrey asa cum nu il vezi in toate filmele, cu o mimica si o expresivitate a corpului care exteriorizeaza printr-o dezinvoltura care iti  intrece orice asteptari, oricat de sceptic ai fi inaintea vizionarii acestui film. Cu siguranta, nu orice actor ar fi putut juca acest rol.

Daca sunteti deschisi catre filme cu tematica fantastica si personaje care joaca impecabil niste roluri care mie mi se par extraordinar de grele, va recomand acest film care cu siguranta o sa va intreaca imaginatia. Daca v-a placut, un alt film asemanator ar fi El laberinto del fauno.

Advertisements