VforVendetta

Preferinte la filme: Ah, aici e dificil. Nu am un gen anume, dar imi plac filmele care ma pun pe gandit, in ultimul timp ma dau in vant dupa distopii. Imi plac filmele cu o poveste buna, cu sfarsituri realiste, nu fericite si filmele care trateaza subiecte banale sau care nici nu au un subiect ci doar imi pun in fata viata unor personaje si ma lasa cu final deschis. Nu imi plac filmele thriller care se aseamana intre ele, nu imi plac comediile romantice – dar ma uit la el cand vreau sa vad un film care sa nu-mi puna creierul in miscare si nici comediile in general nu ma atrag, decat daca au un actor sau regizor care imi place, sau un ceva care sa ma faca sa ma uit la ele. Imi plac misterele, sf-ul, thrillerele psihologice. Nu ma pot uita la filme horror de una singura si o fac FOARTE RAR cu alte persoane. Ador povestile, din cauza asta ma si uit la filme fantasy (dar nu le suport pe cele doar cu dragoste si cu printesa care trebuie salvata). Ce imi mai place? Hmm..animatiile, documentarele, ma uit la multe adaptari dupa cartile pe care le-am citit si…ma uit cam la orice, dar sa-mi si placa e mai greu.

Stilul de bloguit: O sa scriu despre orice film (pe care l-am vazut acum 2 ani sau chiar azi, chiar daca mi-a placut sau nu), trebuie doar sa am chef sa o fac.

Alte site-uri: blogul personal: http://just-a-sketch.blogspot.com (si mai am, dar le gasiti voi).

Alecs

Preferinte la filme: Mm…in general prefer serialele. Imi plac filmele in care ma pot identifica cu personajele sau care ma fac sa ma simt bine. In general prefer comediile romantice, sau dramele dar nu as zice nu nici unui film horror. Nu imi plac deloc filmele de actiune, deci niciodata nu voi scrie despre unul.
Film preferat: Sweet November

Serial preferat: One Tree Hill

Stilul de bloguit: Voi incerca sa scriu despre toate filmele pe care le vad, dar pentru a scrie mai am nevoie si de chef, inspiratie and stuff. Deci nu garantez ca voi scrie despre toate. Insa voi incerca sa scriu despre cat de multe. Am inceput cu un film care nu mi-a placut deci voi scrie si despre cele care imi plac si cele care nu mi-au placut.

Alte site-uri: http://manu-kosmosa.blogspot.com

thexxx

Preferinte la filme:

Stilul de bloguit:

Alte site-uri:

Alexandra M

Preferinte la filme: drama, comedie, romantic.

Stilul de bloguit: ultimile vazute.

Alte site-uri: http://alexa-andra.blogspot.com

daniela

Preferinte la filme: Urmăresc filme precum Eternal Sunshine of the Spotless Mind, My Suicidal Sweetheart, Girl Interrupted, Trainspotting, Choke, Ghost World, Expiration date, Moving McAllister, A Clockwork Orange, Hedwig and the Angry Inch, The Cement Garden, Me without you, Muriels wedding, Bad boy Bubby, The adventures of Priscilla queen of the desert, Pink Flamingos. Astea ar fi favoritele mele momentan. Prefer orice gen din orice an – tocmai acum vroiam sa vad Broken Blossoms din 1919. De obicei, filmele în care nu se face abuz de efecte speciale iar uneori am o adversiune pentru filmele noir dar şi neo-noir; depinde de ce doresc sa vad. În general, voi urmări filme despre personaje neobişnuite.

Stilul de bloguit: Mai mereu nervoasă şi abuzez de sarcasm şi spiritul meu “anti-cenzuresc” dar şi o fiinţă calmă şi mediocră prin uzul de cuvinte. Starea contează mult. În fiecare zi pot spune că e diferit.

Alte site-urihttp://totaia.blogspot.com

anaanibas

Preferinte la filme:

Stilul de bloguit:

Alte site-uri:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s